ÇORUM / OSMANCIK - Tevfik İleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Okulumuza ziyarete gelen ilkokul öğrencileri okulumuz gezdirilerek bilgilendirme çalışması yapılmıştır.

Türklerin İslamiyeti kabul süreci ve İlk Türk İslam Eserlerinden Kutadgu Bilig

Türklerin İslamiyet’e girmesi savaşlar tarihi süreç hakkında bilgi verilmesi okulumuz Tarih Öğretmeni Özkan IŞKIN

Türklerin İslam’a girmesi ve maturudilik mezhebi yesevilik ve imam azam hakkında konuşma okulumuz Meslek Dersleri Öğretmeni Yaser KESKİN

İlk Türk İslam eserlerinden Kutadgu Bilig hakkında eseri ve yazarı tanıtma konusu okulumuz Edebiyat Öğretmenlerinden Zeynep AKKAYA POTUK

BAHAR DÖNEMİ SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ

Ara

OSMANCIK TEVFİK İLERİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİ GAZZE TEMALI RESİM SERGİSİ DÜZENLEDİ

Osmancık Tevfik İleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Meslek Dersi öğretmenleri Ayşe Sümüş ve Hülya Aktepe tarafından Gazze'de yaşanan insanlık dışı katliamda öğrencilere farkındalık oluşturmak amacıyla resim sergisi okul koridorunda düzenlendi.

Resim sergisini düzenleyen öğretmenlere ve resimleriyle katkı sunan öğrencilere teşekkürlerini sunan okul müdürü Lütfi Kaya, resim sergisinin çocuklarımızda farkındalığın artmasına vesile olması dileğiyle şunları söyledi.

"Hem okulumuz hem de 75.Yıl Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerimizin Gazze'de yaşanan katliama tepki niyetinde farkındalık bilincinin oluşması için yaptıkları resimlerden oluşan resim sergimizi okulumuzda sergilemeye başladık. Gazze başta olmak üzere Filistin'e yönelik İsrail tarafından başlatılan ve hâlâ devam eden saldırılar Gazze'de insani drama, kadın ve masum çocuk demeden hunharca yapılan katliam tüm insanlığın vicdanını yaralamıştır.Bizler de bu katliama seyirci kalmayıp dualarımızla ve farkındalık artırıcı çalışmalarla Gazze'nin yanında yer almaya devam edeceğiz." dedi.

Eyl

Tevfik İleri Kız Aihl 9.Sınıf Öğrencileri için hoş geldiniz kahvaltısı düzenledi.

Eyl

75.yil Cumhuriyet ilk okulu ve Tevfik İleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ortaklaşa Kızılay kan bağışı kampanyası düzenledi.

Haz

Okul bahçelerinde öğrencilerine öğrencilerin kullanabilecekleri oturma alanları yerleştirildi.

Haz

Okulumuz Meslek Dersleri öğrretmenleri tarafından DÖGM materyal sitesinden örnek uygulamalara ve testlere http://dogm.eba.gov.tr/panel/upload/soruhavuzu adresinden erişim sağlanarak her ay öğrencilere uygulanmaktadır.

OKULUMUZ 2023 OKUL TANITIM VİDEOSU

Haz

Okulumuz PDR Öğretmeni A. SAKALLI tarafından öğretmenlere öğrenci tanıma teknikleri (anket, gözlem, görüşeme, problem tarama ) konularında seminer verildi. Eğtimin en önemli bir alanı olan öğrenciyi tanıma büyük öneme sahip olduğunu belirten A. SAKKALLI her r öğretmenin bu konularda bilgi sahibi olması gerektiğini belirtti. Katkıalrından dolayı teşekkür ederiz.

Haz

Sınav öncesi hem moral gezisi hem de Çorum 'da bulunan ntelikli okullara gezi düzenlendi. 8. sınıf öğrencilerimizi sınav öncesinde moral bulmaları hem de Çorum daki nitelikli okullara gezi düzenlendi. Öğrencilerin okullar ve programlarla ilgili olarak ziyaret edilen okul yönetiminden gerekli bilgilendirmeleri aldılar.

Haz

5.sınıf öğrencilerimizi tarihi kültürel değerleri yerinde görüyorum etkinliği kapsamında Okul Müdürü Lütfi KAYA, PDR A. SAKALLI ve Arapça Öğretmeni S.Pehlivan denetiminde Kastamonu gezisi düzenlendi. Öğrencilerin gün boyunca tarihi ve doğal yerleri görerek hayran kaldıklarını dile getirdiler. Katkılarından dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

8. ve 12. sınıf öğrencilerimize tanıtım faaliyetlerini gerçekleştirdik. 8.sınıf öğrencilerine gelecekte istedikleri mesleklere uygun olarak gidebilecekleri liseleri ve 12. sınıf öğrencileri de istedikleri mesleklere uygun olarak üniversite bölümlerini yerinde öğrenme fırsatı buldular. 12. sınıf öğrencileri üniversite bölümlerini tanımaları amacıyla Sivas Üniversitesine gezi düzenlendi. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretemenleri K. SEKİLİ ve Ü. MUŞTUOĞLU ile Sivas'a gezi düzenlendi. Rehberlik ve Psikolojik Danışman A. SAKALLI tarafından 8. sınıf öğrencilerine lise tanıtımı yapıldı. Katkılarından ötürü öğretmenlerimize teeşkkür ederiz.