ÇORUM / OSMANCIK - Tevfik İleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Mehtap KÖSE tarafından öğrencilerimize yöenlik geleneksel oyunlar ve günmüz oyunları bahar şenlikleri kapsamında oyunlar düzenledi. Rekabetin kıskançlıklığa dönüşmeden tatlı bir havada olduğu oyunlar oynandı. Katkılarından ötürü öğretmenimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenimiz Zeynep AKKAYA POTUK tarafından Bilim, medeniyet, hikmet, sanat ve spor dünyamızdan önde gelen şahsiyetlerin isimleri sınıflara verilerek, Koridorlarda ve uygun mekânlarda kültür, medeniyet, edebiyat, tarih vb. sokağı oluşturuldu.Okul fiziki mekanlarında (koridor, pano, lcd vb.) günümüz şair-yazarların hayatı ve eserlerinin tanıtımı yapıldı.Öğretmenimize katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz ile Çorum İl Özel İdaresi işbirliği kapsamında okulumuz bahçesi içerine mini futbol, voleybol ve basketbol sahası direkleri verilerek öğrencilerin kullanıma sunulmuştur. Öğrencilerin sportif faaliyetlerini destekleme kapsamında okulumuz bünyesine sporcunun yanında olmaya devam edecektir. Katkılarından dolayı İl Özel İdaresine teşekkür ederiz.